Tretford

Wilt u tapijttegels of tapijt met een natuurlijke uitstraling voor uw zakelijke project? Dan is een Tretford tapijt de oplossing voor u. Dit tapijt is ijzersterk en in allerlei bedrijfsruimtes te gebruiken voor een comfortabele en warme opvulling. Voor bijvoorbeeld uw showroom of kantoorruimte. Tapijttegelhuis Tilburg heeft Tretford tapijt in zowel tegels van 50x50cm. als 200 cm breed in het assortiment, die u eventueel zelf of door ons kunt laten leggen.

100% natuurlijk materiaal

Tretford tapijt is volledig natuurlijk en bestaat voor 80% uit geitenhaar en voor 20% uit schapenwol. Het tapijt is puur dankzij de natuurlijke grondstoffen. Hierdoor creëert het tapijt een natuurlijke en warme sfeer in uw projectruimte of woning. Tretford tapijt wordt gemaakt in een authentieke ribstructuur, die al meer dan 45 jaar lang gebruikt wordt voor zakelijke projecten.

Breed scala aan kleuren

U bepaalt zelf de uitstraling van het interieur dankzij de talloze mogelijkheden die Tretford tapijt biedt. Tretford tapijt is bij Tapijttegelhuis Tilburg verkrijgbaar in maar liefst 64 kleuren. Zo past het tapijt bij ieder zakelijk project. U kunt hierbij zelf kiezen uit een moderne, klassieke, strakke of juist romantische look. Zo krijgt ieder project de gewenste uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote projecten en helpen u graag met advies en het leggen van uw Tretford tapijt.

Comfortabel en onderhoudsvriendelijk

Bij Tapijttegelhuis Tilburg kunt u terecht voor de nieuwste collectie van Tretford. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit tapijt en/of tegels voor uw project. Door goede contacten en afspraken bent u altijd verzekerd van de juiste prijs. Zo krijgt u de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Tretford tapijt in uw bedrijfsruimte

Bent u geïnteresseerd in de natuurlijke uitstraling van Tretford tapijt? Dan kunt u bij Tapijttegels Tilburg terecht voor een snelle levering tegen de laagste prijs. Onze specialisten kunnen Tretford tapijt of tapijttegels vakkundig bij u leggen zodat u binnen korte tijd in uw bedrijf kunt genieten van uw nieuwe Tretford vloer. Voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan contact met ons op.