PVC Oosterhout

U wilt toch ook verzekerd zijn van een vloer die jarenlang mee gaat voor uw bedrijfspand in Oosterhout? Kijk dan eens naar PVC vloeren van Tapijttegelhuis Tilburg. Wij leveren de beste kwaliteit PVC bij diverse zakelijke projecten in de omgeving van Oosterhout. Van sportkantine tot tandartspraktijk en van kantoorruimte tot klaslokaal. Wij helpen u graag met de beste projectstoffering.

Moderne look met PVC vloeren in Oosterhout

De vloer is vrij bepalend voor de look en feel van een ruimte waar u binnenstapt. Met een PVC vloer creëert u een moderne uitstraling die past binnen kantoor- en werkruimtes. PVC is bovendien niet te onderscheiden van echt hout wat het een natuurlijke touch geeft. Bij Tapijttegelhuis Tilburg leveren we PVC vloeren in diverse kleuren en patronen, waardoor er ook voor uw bedrijfspand in Oosterhout een geschikte vloer in ons assortiment te vinden is. Wat u ook voor sfeer wilt creëren in uw bedrijfspand, bij Tapijttegelhuis Tilburg hebben we de juiste projectstoffering voor u. Naast PVC kunt u bijvoorbeeld ook kiezen uit tapijttegels of marmoleum.

Onderhoud PVC in Oosterhout

Naast dat PVC er modern en strak uitziet is het ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo zijn de vloeren heel makkelijk te reinigen waardoor de vloer er netjes uit blijft zien. Bij Tapijttegelhuis Tilburg kunt u bovendien terecht voor de juiste onderhoudsmiddelen die het materiaal in topconditie houden. Zo heeft u nog jarenlang een sterke en mooie vloer in uw zakelijke pand in de buurt van Oosterhout. Naast gemakkelijk onderhoud staat PVC bekend om zijn slijtvaste structuur. Het materiaal is zeer sterk en wordt aangelegd met een extra slijtlaag waardoor schade verleden tijd is. Deze kenmerken maakt PVC een zeer geschikt materiaal voor uw projectvloer in Oosterhout en omstreken.

Voordeling en snel PVC in Oosterhout

Bij Tapijttegelhuis Tilburg vinden we kwaliteit belangrijk. Daarom leveren we uitsluitend PVC van echte A-merken. Denk hierbij aan Vivafloors, mFLOR, Ambiant, Belakos, Beautifloor, Ter Hurne en Headlam. Wij zorgen er echter voor dat u als klant profiteert van de beste prijzen. Door jarenlange samenwerking en goede afspraken krijgt u bij ons voordeel dat kan oplopen tot wel 70%. Daarnaast leveren we vaak direct uit eigen voorraad waardoor u altijd een snelle levering krijgt. We leggen de PVC vloer vervolgens vakkundig bij u in Oosterhout waardoor u volledig bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden en de nieuwe vloer snel en accuraat gelegd wordt. Wij kunnen leveren in de omgeving van Oosterhout, Breda en Tilburg.

PVC vloeren in uw pand in Oosterhout

Bent u ook gecharmeerd van alle voordelen van een PVC vloer? Maak dan gebruik van de expertise en ervaring van Tapijttegelhuis Tilburg voor uw projectstoffering. Snel, voordelig en vakkundig krijgt u een prachtige PVC vloer in uw werkruimte in Oosterhout. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.