Marmoleum Tilburg

Wilt u graag een natuurlijke uitstraling in uw bedrijfspand, winkel of zorginstelling? Dan is marmoleum van Tapijttegelhuis Tilburg een uitstekende optie. Het speciale materiaal geeft een aangename uitstraling aan de ruimte. Of het nu gaat om een kantine, een klaslokaal of een winkel, wij kunnen alle projectstoffering verzorgen in Tilburg en omstreken.

Natuurlijk uitstraling met marmoleum in Tilburg

Wanneer u kiest voor een marmoleum vloer haalt u een natuurlijke uitstraling binnen. Het materiaal is gemaakt van linoleum wat bestaat uit hars, houtmeel, lijnolie, pigmenten en jute, wat marmoleum een volledig natuurlijk product maakt. Hiermee is de vloer bovendien biologisch afbreekbaar. De natuurlijke uitstraling geeft rust aan bijvoorbeeld uw kantoorruimte in Tilburg. Maar marmoleum is geschikt voor iedere zakelijke ruimte en ook nog eens goed voor het milieu. De natuurlijke materialen zijn bovendien goed nieuws voor mensen met astma of allergieën, want de vloer is antistatisch. Dit zorgt voor een lagere luchtvochtigheid en dus minder irritatie voor uw werknemers of collega’s met een allergie of astma.

Voordelen marmoleum in Tilburg

Naast dat een natuurlijke vloer bijdraagt aan het milieu kent marmoleum nog meer voordelen. Zo is het zeer duurzaam en slijtvast, waardoor het bestand is tegen zware objecten. De kasten en stoelen in uw kantoorruimte zijn voor uw marmoleum vloer geen enkel probleem. Ook het onderhoud is vrij eenvoudig. De vloer is simpel schoon te maken en vuilafstotend. Let wel op dat u hierbij geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt want dit kan de bovenlaag beschadigen. De marmoleum vloeren van Tapijttegelhuis Tilburg zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het materiaal is zeer kleurvast dus u kunt nog jaren genieten van een goed uitziende vloer.

Marmoleum laten leggen in Tilburg

Om ervoor te zorgen dat uw marmoleum vloer zorgvuldig wordt geplaatst in uw bedrijfsruimte komen we deze bij u in de regio Tilburg graag leggen. Onze vakmensen leveren de vloer en leggen deze meteen in de ruimte waardoor u snel kunt genieten van het eindresultaat. Het materiaal waarmee wij werken is alleen van de beste kwaliteit en afkomstig van een A-merk. Zo hebben we de nieuwste collecties van Forbo of Tarkett in ons assortiment. Doordat wij vrijwel direct uit voorraad kunnen leveren bent u bij ons verzekerd van een snelle en accurate levering van uw projectvloer. Naast Tilburg leggen wij ook marmoleum vloeren in Breda. Ook voor andere materialen als PVC en tapijttegels bent u bij Tapijttegelhuis Tilburg aan het juiste adres.

Kies nu uw eigen marmoleum vloer in Tilburg

Wilt u ook een marmoleum vloer met een natuurlijke uitstraling in uw bedrijfsruimte? Kies uw eigen marmoleum vloer uit bij Tapijttegelhuis Tilburg. Ga voor een kleur en design die past binnen uw werkruimte en wij leveren zo snel mogelijk uw nieuwe vloer waar u jarenlang kunt genieten. Voor meer informatie of vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.