PVC Breda

Wilt u graag een PVC vloer in uw bedrijfspand in Breda? Dan bent u bij Tapijttegelhuis Tilburg aan het juiste adres. Heeft uw kantine een nieuwe onderhoudsvriendelijke vloer nodig of wilt u een duurzame vloer die niet van echt hout te onderscheiden is in uw school? Dan is PVC de beste keus. Tapijttegelhuis Tilburg helpt u met alle projectstofferingen, ook in de omgeving van Breda.

Slijtvaste PVC vloeren in Breda

Een vloer van PVC is uitermate geschikt voor ruimtes die veel in gebruik zijn, zoals een schoolgang, kantine of de zalen in een zorginstelling. Dit heeft alles te maken met het slijtvaste materiaal. Het materiaal opzich is erg sterk waardoor u er lang mee vooruit kan. Naast de strakke en nieuw uitziende look die u behoudt is PVC hiermee ook een zeer duurzaam materiaal. Hierdoor geniet u nog jaren van deze nieuwe vloer in uw zakelijke ruimte in Breda. PVC heeft daarnaast de eigenschap dat niet van hout te onderscheiden is, maar wel warmer en comfortabeler is. Wij raden een PVC vloer voor een zakelijk project bij u in Breda dan ook van harte aan.

Mogelijkheden PVC in Breda

De mogelijkheden die u krijgt met PVC zijn eindeloos. Zo hebben wij verschillende collecties met diverse designs voor u op voorraad. U kunt zelf een kleur of print kiezen die past binnen de sfeer van uw bedrijf of instelling in Breda. De natuurlijke uitstraling en het gemakkelijke onderhoud past bijvoorbeeld goed binnen een zorginstelling. U bepaalt zelf het ontwerp en profiteert vervolgens van alle voordelen die PVC met zich mee brengt. Wilt u toch liever een natuurlijk product dan kunt u kiezen voor marmoleum, of als u liever een meer geluiddempende vloer heeft kunnen we ook tapijttegels leveren bij u in Breda.

Ervaren in het leggen van PVC in Breda

Bij Tapijttegelhuis Tilburg zijn we zeer ervaren in het leggen van uw zakelijke project in de omgeving van Breda. Al 36 jaar leggen wij diverse projectstofferingen neer bij zakelijke klanten, waaronder PVC producten. Voor een zorgvuldige aanleg van uw vloer schakelt u het beste de hulp van Tapijttegelhuis Tilburg in. Onze vakmedewerkers komen bij u langs in Breda en leggen uw PVC vloer snel en accuraat. Met onze kennis en ervaring in het gebruikt van PVC kunnen we u uiteraard ook adviseren over de beste keus voor uw projectstoffering. Naast Breda kunnen we u ook helpen in de regio Tilburg en Oosterhout.

Snel en voordelig PVC bij u in Breda

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van PVC voor uw vloer? Schakel dan de hulp in van Tapijttegelhuis Tilburg en wij komen snel bij u langs in Breda en omstreken. We kunnen vaak direct uit voorraad leveren waardoor we u snel van dienst kunnen zijn. Daarnaast profiteert u van een voordelige prijs door onze prijsafspraken met leveranciers. Voor meer informatie over PVC of vragen over onze service kunt u gerust contact met ons opnemen.