Tapijttegels

Bent u op zoek naar tapijttegels voor uw kantoorruimte of bedrijfspand? Dan bent u bij Tapijttegelhuis Tilburg aan het juiste adres. Wij leveren tapijttegels als stoffering van alle bekende merken voor de laagste prijs. Wij leveren dit type stoffering reeds 38 jaar door heel Nederland, met vele tevreden klanten tot gevolg. Tapijttegels geven uw bedrijfsruimte een warme uitstraling en zijn bovendien zeer comfortabel om op te lopen, hebben een prima geluidsabsorptie en zijn eenvoudig te reinigen. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor de meeste projectvloeren waar warmte, sfeer en akoestiek een grote rol spelen. Wij geven u graag advies voor een geschikte  variant voor uw kantoorruimte.

Voordelen tapijttegels

Er zijn verschillende redenen om voor tapijttegels als stoffering bij u in Tilburg te kiezen. Dit komt door de vele voordelen die het met zich meebrengt. Zo kunnen we de tapijttegels kamerbreed leggen zonder zichtbare naden, wat direct tot kostenbesparing leidt aangezien het snijverlies tot een minimum wordt beperkt. Er zijn veel legvariaties mogelijk waarvoor we beschikken over een ruim assortiment, van eenvoudige tegels tot zeer exclusieve varianten. Een groot voordeel is dat tapijttegels geluiddempend, warmte-isolerend en ook nog eens eenvoudig te reinigen zijn, ideaal dus voor toepassing in o.a. kantoor, school en winkelruimtes. Wanneer u kiest voor tapijttegels van Tapijttegelhuis Tilburg kunnen we deze, vaak uit voorraad, snel voor u leveren/leggen. Tapijttegels zijn ook prima zelf te leggen of te her-leggen, wij hebben hier uiteraard de juiste handleiding voor.

Uniek assortiment

Tapijttegels zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, kleuren en designs. U vindt bij een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen, vaak direct uit voorraad. Ook voor bijzondere partijen tapijttegels kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in overproducties, restpartijen en trials. Dit kan u veel voordeel opleveren tot wel zo’n 70%! Voor het bekijken van het complete assortiment bent u van harte welkom in onze showroom. Wij kunnen u ook bezoeken op locatie in de omgeving van Tilburg, Breda en Oosterhout. 

Nieuwste collecties van bekende merken

Bij Tapijttegelhuis Tilburg kunt u al sinds 1983 terecht voor de nieuwste collecties tapijttegels van alle grote merken. Wij werken al sinds  oudsher samen met merken als Desso, Modulyss, Balsan, Interface, Ivc en Tretford. Hiermee bent u verzekerd van de beste kwaliteit tapijttegels voor ieder project. Wij zorgen er vervolgens voor dat u voordelig uit bent dankzij de goede jarenlange contacten en afspraken die wij met onze leveranciers hebben opgebouwd. Dit kan aantoonbaar tot wel 70% voordeel opleveren! Zo krijgt u bij ons de beste kwaliteit projectstoffering  voor de laagste prijs.

Tapijttegels op voorraad

Bent u geïnteresseerd in tapijttegels voor uw projectvloer in Tilburg? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Tapijttegelhuis Tilburg. Indien u de tapijttegels zelf wilt leggen, wat heel goed te doen is, worden deze veelal gratis bij u bezorgd en krijgt u daarvoor een goede handleiding.  Natuurlijk kunt u de tapijttegels ook snel en vakkundig door ons laten leggen. We kunnen de tapijttegels bij u komen leggen in de omgeving van Tilburg, maar ook in o.a. Breda en Oosterhout. U bent altijd verzekerd van snelle levering tegen een interessante prijs. Voor vragen of meer informatie over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen of bel direct 013-5436903.