Tapijttegels

Bent u op zoek naar tapijttegels voor uw kantoorruimte of bedrijfspand? Dan bent u bij Tapijttegelhuis Tilburg aan het juiste adres. Wij leveren tapijttegels van alle bekende merken voor de laagste prijs. Wij leveren dit type stoffering al sinds 1983 door heel Nederland, met vele tevreden klanten tot gevolg. Tapijttegels geven uw bedrijfsruimte een warme uitstraling en zijn bovendien zeer comfortabel om op te lopen, hebben een prima geluidsabsorptie en zijn eenvoudig te reinigen. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor de meeste projectvloeren waar warmte, sfeer en akoestiek een grote rol spelen. Wij geven u graag advies voor een geschikte  variant voor uw kantoorruimte.

Voordelen tapijttegels

Er zijn verschillende redenen om voor tapijttegels als stoffering te kiezen, dit komt door de vele voordelen die deze met zich meebrengen. Zo kunnen we de tapijttegels kamerbreed leggen met nauwelijks tot onzichtbare naden. U profiteert direct van aanzienlijke kostenbesparing aangezien het snijverlies tot een minimum wordt beperkt. Er zijn veel legvariaties mogelijk waarvoor we beschikken over een ruim assortiment, van eenvoudige tegels tot zeer exclusieve varianten. Een groot voordeel is dat tapijttegels geluiddempend, warmte-isolerend en ook nog eens eenvoudig te reinigen zijn, ideaal dus voor toepassing in o.a. kantoor, school en winkelruimtes. Wanneer u kiest voor tapijttegels van Tapijttegelhuis Tilburg kunnen we deze, vaak uit voorraad, snel voor u leveren/leggen met projectgarantie tot wel 15 jaar! Tapijttegels zijn ook prima zelf te leggen of te her-leggen, wij hebben hier uiteraard de juiste handleiding voor.

Uniek assortiment

Tapijttegels zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, kleuren en designs. U vindt bij een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen, vaak direct uit voorraad. Ook voor bijzondere partijen tapijttegels kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in overproducties, restpartijen en trials. Dit kan u veel voordeel opleveren tot wel zo’n 70%! Voor het bekijken van het complete assortiment bent u van harte welkom in onze showroom. Wij kunnen u ook bezoeken op locatie in de regio’s Tilburg, Breda en Oosterhout. 

Nieuwste collecties van bekende merken

Bij Tapijttegelhuis Tilburg kunt u al sinds 1983 terecht voor de nieuwste collecties tapijttegels van alle grote merken. Wij werken nauw samen met merken als Desso, Modulyss, Balsan, Ivc, Bloq, Interface en Tretford. Hiermee bent u verzekerd van de beste kwaliteit tapijttegels voor ieder project. Wij zorgen er vervolgens voor dat u voordelig uit bent dankzij de goede jarenlange contacten en afspraken die wij met onze leveranciers hebben opgebouwd. Dit levert u veel voordeel op. Zo krijgt u bij ons de beste kwaliteit projectstoffering  voor de laagste prijs.

Tapijttegels op voorraad

Bent u geïnteresseerd in tapijttegels voor uw projectvloer? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Tapijttegelhuis Tilburg. Indien u de tapijttegels zelf wilt leggen, wat heel goed te doen is, worden deze veelal gratis bij u bezorgd en krijgt u daarvoor een goede handleiding.  Natuurlijk kunt u de tapijttegels ook snel en vakkundig door ons laten leggen. We leveren tapijttegels in de regio Tilburg, maar ook in o.a. Breda, Oosterhout en ver daarbuiten. U bent altijd verzekerd van snelle levering tegen een scherpe prijs. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of bel direct 013-5436903.