Marmoleum

Wilt u de natuurlijke uitstraling van een marmoleum vloer in uw woning of kantoor in Tilburg? Een marmoleum of ook wel linoleum vloer genoemd, is een natuurlijke en duurzame vloerbedekking die zorgt voor een aangename sfeer in uw werkruimte. Tapijttegelhuis Tilburg levert marmoleum vloeren voor u tegen de laagste prijs. Onze vakkundige medewerkers leggen deze projectvloer nauwkeurig en zorgen voor een optimale natuurlijke uitstraling.

Marmoleum, de natuurlijke vloer

Een marmoleum vloer is gemaakt van linoleum, wat een natuurlijk product is. Het bestaat uit lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten en jute, waardoor de vloer volledig biologisch afbreekbaar is. Een natuurlijkere  vloer dan linoleum is dan ook niet mogelijk. De vloer is bovendien zeer eenvoudig schoon te maken waardoor het onderhoud minimaal is. Het maakt een marmoleum vloer duurzaam en ijzersterk en zeer geschikt voor al uw zakelijke vloeren zoals o.a. kantines, kantoren of klaslokalen in Tilburg en omstreken.

Passende vloer in ieder project

Marmoleum vloeren passen in iedere bedrijfsruimte dankzij de natuurlijke uitstraling en de vele kleurmogelijkheden. Dit maakt het tot een type vloer die geschikt is voor al uw zakelijke projecten. Bij Tapijttegelhuis Tilburg zijn we gespecialiseerd in kleine tot middelgrote projecten en kunnen we deze vloeren voor u tegen een zeer aantrekkelijke prijs realiseren. We hebben al vele projecten in de regio’s Tilburg, Breda en Oosterhout voorzien van een dergelijke marmoleum vloer, onder andere in kantoorruimtes, klaslokalen, kantines en winkels. We kijken graag welk type vloer of kleur het beste past in uw zakelijke project.

Vloer laten leggen

We leveren alleen vloeren van hoogwaardige kwaliteit, dus ook ons marmoleum is afkomstig van een A-merk. U kunt bij ons de nieuwste collectie van Forbo of Tarkett verkrijgen. Dankzij onze goede en jarenlange contacten betaalt u hiervoor de laagste prijs. Bovendien bent u verzekerd van een snelle en accurate levering c.q. uitvoering van uw marmoleum projectvloer. Onze vakmensen komen graag  in de regio’s van Tilburg, Breda en Oosterhout bij u langs om deze vloer zorgvuldig te leggen.

Een marmoleum vloer aanschaffen

Wilt u ook een marmoleum vloer in uw kantoor en genieten van de natuurlijke uitstraling? Dan bent u bij Tapijttegelhuis Tilburg aan het juiste adres. Wij adviseren u graag en helpen u aan een duurzame vloerbedekking waar u jarenlang van kunt genieten. Voor meer informatie over onze projectvloeren kunt u altijd contact met ons opnemen of bel direct 013-5436903. We bespreken dan graag de mogelijkheden en geven u altijd een helder, goed en eerlijk advies.