Marmoleum

Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Dan is een marmoleum oftewel linoleum vloer genoemd, wellicht iets voor u. Deze natuurlijke en duurzame vloerbedekking zorgt voor een aangename sfeer in uw werkruimte. Marmoleum is in vele soorten en kleuren leverbaar. Tapijttegelhuis Tilburg levert deze marmoleum vloeren voor u tegen de laagste prijzen. Onze vakkundige medewerkers leggen deze projectvloer met de nauwkeurigheid die het verdient. Zo krijgt uw kantoorruimte, klaslokaal, kantine of winkel een optimale natuurlijke uitstraling en is bovendien heel eenvoudig te onderhouden!

Natuurlijk product

Een marmoleum vloer is gemaakt van linoleum. Linoleum is een natuurlijk product. Het bestaat uit lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten en jute, waardoor de vloer volledig biologisch afbreekbaar is. Een natuurlijkere vloer dan linoleum is dan ook niet mogelijk. De vloer is bovendien zeer eenvoudig schoon te maken waardoor het onderhoud minimaal is. Het maakt linoleum een duurzame en ijzersterke vloer, zeer geschikt voor al uw zakelijke vloeren zoals kantine, kantoor, klaslokaal etc.

Passende vloer in ieder project

Marmoleum vloeren passen in iedere bedrijfsruimte dankzij de natuurlijke uitstraling en de vele kleurmogelijkheden. Dit maakt dit type vloer geschikt voor al uw zakelijke projecten. Wij van Tapijttegelhuis Tilburg zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote projecten en kunnen deze vloeren voor u tegen zeer aantrekkelijke prijzen realiseren.

De vloer laten leggen

Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen de marmoleum vloer vakkundig bij u leggen. We leveren alleen materialen van de beste kwaliteiten, dus ook ons marmoleum is afkomstig van een A-merk. U kunt de nieuwste collectie van Forbo of Tarkett bij ons verkrijgen. U betaalt hiervoor de laagste prijs dankzij onze goede en jarenlange contacten. Bovendien bent u verzekerd van snelle, accurate levering en uitvoering van uw projectvloer.

Een marmoleum vloer aanschaffen

Wilt u ook een marmoleum vloer in uw kantoor en genieten van een natuurlijke uitstraling? Dan bent u bij Tapijttegelhuis Tilburg aan het juiste adres. Wij adviseren u graag en helpen u aan een duurzame vloerbedekking waar u jarenlang van kunt genieten. Voor meer informatie over onze projectvloeren kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u en geven altijd een goed en eerlijk advies.