Tapijttegels Breda

Heeft u een projectvloer nodig in de omgeving van Breda? Denk dan eens aan tapijttegels voor een warme en sfeervollevloer in uw bedrijfsruimte. Bij Tapijttegelhuis Tilburg leveren we de beste kwaliteit tapijttegels, ook bij u in Breda. Voor een praktische vloer met diverse mogelijkheden kunt u tapijttegels in uw kantoorruimte, winkel of zorginstelling laten leggen.

Voordelen tapijttegels in Breda

Met tapijttegels als vloer in uw bedrijfspand in Breda profiteert u van verschillende voordelen. Zo werken de tapijttegels geluidsdempend waardoor u geen geluidsoverlast ervaart terwijl er veel wordt rondgelopen. Dit maakt tapijttegels een uitstekende keus voor kantoorruimtes. Daarnaast werken de tegels ook isolerend waardoor het in de winter lekker warm blijft in de ruimte. Ook voor het zicht zijn tapijttegels geschikt voor diverse projecten in en rondom Breda. Zo kunnen we de tegels kamerbreed leggen waardoor er geen naden meer zichtbaar zijn. Dit werkt bovendien kostenbesparend doordat er weinig snijverlies bij komt kijken. Allemaal voordelen die u krijgt als u kiest voor de tapijttegels van Tapijttegelhuis Tilburg.

Tapijttegels in alle soorten en maten bij u in Breda

Een van de kenmerken van tapijttegels is dat ze in diverse soorten en maten te verkrijgen zijn. Dit maakt de keuze enorm en daarmee zit er altijd wel wat tussen dat past bij uw smaak. Er zijn tal van legvariaties mogelijk, van patronen tot effen strakke tegels. U kunt zelf kiezen wat het beste past als projectvloer bij u in Breda. Alle tapijttegels die wij leveren zijn afkomstig van A-merken, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Wij hebben de nieuwste collecties voor u beschikbaar van onder andere IVC, Modulyss, Desso, Balsan en Interface. Bij Tapijttegelhuis Tilburg krijgt u altijd de beste tapijttegels, voor ieder project in Breda en omstreken.

Vakkundig gelegde tapijttegels in Breda

Bij Tapijttegelhuis Tilburg krijgt u naast de beste tapijttegels ook echte vakmensen die iedere projectvloer bij u kunnen leggen. Dankzij de simpele constructie hoeft niet de hele ruimte leeg gemaakt te worden om de tegels te plaatsen en wanneer u een nieuwe indeling wenst kunnen we ze makkelijk herleggen. Wij zorgen ervoor dat de tapijttegels vakkundig worden gelegd in uw bedrijfsruimte in Breda, waarna u direct weer aan de slag kan. Wij kunnen bovendien vaak direct uit voorraad leveren waardoor u al snel een nieuwe vloer hebt liggen. Dit alles tegen een lage prijs dankzij onze uitstekende afspraken met leveranciers. Voor alle projectstoffering kunnen we bij u langskomen in Breda, Oosterhout en Tilburg. Naast tapijttegels hebben we ook nog PVC en marmoleum voor een meer modernere look.

Direct uw tapijttegels gelegd in Breda

Wilt u zo snel mogelijk een nieuwe projectvloer in uw bedrijfspand, school of zorginstelling? Dan leveren we bij Tapijttegelhuis direct uw nieuwe tapijttegels voor een comfortabele vloer. U profiteert van veel voordeel en een accurate service. Voor vragen of meer informatie kunt u gerust  contact met ons opnemen.