PVC

Zoekt u een PVC vloer voor uw winkel, kantoor, kantine of ander project in Tilburg? De PVC vloeren van Tapijttegelhuis Tilburg zijn zeer slijtvast, erg duurzaam en daarmee ideaal voor uw kantoorruimte of andere projectvloer. Dit type projectstoffering brengt vele gemakken met zich mee en zorgt voor een krachtige eigentijdse uitstraling. Wij leggen al sinds 1983 deze vloeren en zijn zeer vakkundig op het gebied van PVC. Bij ons worden uw projectvloeren altijd gelegd door onze specialistische medewerkers.

Duurzame PVC vloeren

Het voordeel van PVC vloeren is dat ze onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. Daardoor heeft dit type vloer een erg lange levensduur. Het is bovendien niet van echt hout te onderscheiden en geeft een prachtige moderne uitstraling binnen uw kantoor of andere werkruimte in Tilburg. De vloeren zijn geluiddempend en waterbestendig. Dit maakt PVC ook prima geschikt als wandbekleding. In plaats van PVC kunt u ook gaan voor projectvinyl. Dit levert u nagenoeg dezelfde voordelen op maar projectvinyl is meestal in breedtes van 200 of 400 centimeter breed in plaats van losse stroken.

Kwaliteit van A-merken

Bij Tapijttegelhuis Tilburg leveren we uitsluitend PVC vloeren van de bekende hoogwaardige merken,  zoals o.a.  Ambiant, Viva Floors, Montinique, Belakos, Beautifloor, Ter Hurne, MFlor en Headlam. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van de beste kwaliteiten voor uw projectvloer. Dankzij onze afspraken met de leveranciers kunnen wij deze merken zeer voordelig aanbieden in de regio Tilburg maar natuurlijk ook in Breda, Oosterhout etc. De prachtige PVC collecties met diverse designs zijn op deze manier dan ook zeer aantrekkelijk voor zakelijke projecten. Zo krijgt u een natuurlijke en strakke projectvloer met de voordelen van een zeer slijtvast materiaal tegen de laagste prijs.

Betrouwbare levering 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede projectvloer is. Wij verwerken uw PVC vloer dan ook met de grootste zorg. Onze vloeren worden uitsluitend gelegd door onze PVC specialisten. We kunnen in de omgeving van Tilburg maar uiteraard ook daarbuiten bij u op locatie langskomen voor een goed advies op maat. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor de juiste onderhoudsmiddelen bij ons terecht die ervoor zorgen dat de vloer er nog jarenlang als nieuw uit blijft zien en lange tijd meegaat binnen uw zakelijke project.

Zeer scherp geprijsde PVC vloeren

Wilt u profiteren van de voordelen van een PVC vloer tegen een interessante prijs? Dan zit u bij Tapijttegelhuis Tilburg goed. Wij zorgen ervoor dat uw PVC vloer vakkundig wordt gelegd tegen de laagst mogelijke prijs! Hiervoor komen we graag bij u langs in de regio van o.a. Tilburg, Breda en Oosterhout. Voor vragen of meer informatie, neemt u dan contact met ons op of bel direct 013-5436903.