PVC

Zoekt u een winkel, kantoor, kantine of welk een andere projectvloer die zeer slijtvast en erg duurzaam is? Dan is een PVC vloer van Tapijttegelhuis Tilburg de ideale oplossing voor u. Een PVC vloer brengt vele gemakken met zich mee en zorgt voor een krachtige eigentijdse uitstraling. Wij leggen al sinds 1983 deze vloeren en zijn een echte specialist als het aankomt op PVC. Bij ons worden de projectvloeren dan ook vakkundig gelegd door onze medewerkers.

Duurzame PVC vloeren

Het voordeel van PVC vloeren is dat ze onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. Daardoor heeft een PVC vloer een erg lange levensduur. Bovendien is het niet van echt hout te onderscheiden en geeft het een prachtige moderne uitstraling binnen uw kantoor of werkruimte. De vloeren zijn geluiddempend en waterbestendig. PVC is ook prima geschikt als wandbekleding.

In plaats van PVC kunt u ook gaan voor projectvinyl. U krijgt dezelfde voordelen maar het projectvinyl is meestal 400 centimeter breed in plaats van stroken.

Kwaliteit van A-merken

Wij leveren uitsluitend PVC vloeren van de bekende hoogwaardige merken, zoals o.a. mFLOR, Ambiant, Viva Floors, Hebeta, Belakos, Beautifloor, Ter Hurne en Headlam. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van de beste materialen. Dankzij onze afspraken met de leveranciers kunnen wij deze merken zeer voordelig aanbieden. De prachtige PVC collecties met diverse designs zijn op deze manier dan ook zeer aantrekkelijk voor zakelijke projecten. Zo krijgt u een natuurlijke en strakke projectvloer met de voordelen van een zeer slijtvast materiaal tegen de laagste prijs.

Betrouwbare levering PVC vloeren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede projectvloer is. Wij verwerken uw PVC vloer dan ook met de grootste zorg en laten deze uitsluitend leggen door onze PVC specialisten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor de onderhoudsmiddelen bij ons terecht die zorgen voor een vloer die er jarenlang als nieuw uitziet en lange tijd meegaat binnen uw zakelijke project.

Voordelige PVC vloer

Wilt u profiteren van de voordelen van een PVC vloer zonder er te veel voor te moeten betalen? Dan zit u bij Tapijttegelhuis Tilburg goed. Wij zorgen ervoor dat uw PVC vloer vakkundig en netjes wordt gelegd tegen de laagste prijs! Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.