Merken

Desso Tarkett

Desso uw partner in kwalitatieve vloeren voor ontelbare toepassingen.

De commerciële producten; de tapijten/tapijttegels voor de zakelijke markt, vertegenwoordigen meer dan de helft van de totale omzet en zijn te vinden in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra. De innovatiestrategie van Desso concentreert zich op drie pijlers: Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle®. Het is een uitstekend voorbeeld van Desso’s streven naar een creatief tapijtdesign dat aansluit bij de behoeften van architecten, binnenhuisarchitecten, huizenbezitters en eindgebruikers. Op het gebied van functionaliteit ontwikkelt Desso baanbrekende oplossingen die het verschil maken ten aanzien van gezondheid en welzijn.

Modulyss

Maak kennis met modulyss.  Deze hoogwaardige tapijttegels  die altijd  inspireren. Over de hele wereld toegepast,  maar met een duurzame aanpak. Wil je graag je ruimte omtoveren? Maak dan  kennis met de tapijttegels van modulyss. Betaalbaar en met een ongekende jarenlange garantie!

Balsan

Ontdek het erfgoed van Balsan, dat voortkomt uit de creativiteit van een stoutmoedige familie. Gedenkwaardig ondernemerschap dat wordt gekenmerkt door uitdaging en innovatie. Omdat de natuur al jarenlang deel uitmaakt van haar leefomgeving, nodigt Balsan u uit om haar relatie tot de natuur te delen door kennis te nemen van haar inspanningen voor het milieu. Een groen bedrijf op mensenmaat met een bijzonder creatieve gedragscode. Maak kennis met de waarden van Balsan! Tapijttegels voor elke professionele toepassing, kantoor, winkel, scholen, zorgcentra etc.

Forbo

Forbo Flooring produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, dat zowel wordt verkocht op rol als in modulaire tegelformaten. Made in Holland… Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland.

o.a. Marmoleum, Projectvinyl, Pvc.

Gerflor

Gerflor creëert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, decoratieve en duurzame vinyl vloeroplossingen. Zij ontwikkelen specifieke vloeren die in iedere behoefte voorzien binnen de segmenten: residentieel, gezondheidszorg, onderwijs, sport, retail, industrie, kantoren, gezondheidscentra en transport. Gerflor heeft een aantal wereldwijd bekende merknamen zoals o.a. Taraflex®. Kortom een ruim aanbod in pvc vloeren voor elke toepassing.

Belakos

Belakos Flooring levert sinds 1960 tapijt- en pvc-vloeren o.a. voor de projectinrichters.

Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren. Maar welke vloer past nu het beste?  Of het nu gaat om een sfeervol en warm tapijt of juist een onderhoudsvriendelijk luxueus PVC, u vindt het bij Belakos! Belakos is een betrouwbare partner en biedt altijd een passende oplossing voor een optimaal woongenot bij veel van onze klanten.

Wat maakt Belakos pvc uniek?

  • Extra lange planken – Planken van 150 cm geven je een gevoel van ruimte.
  • Unieke dessins in extra scherpe print – De dessins zijn uniek en uitgevoerd in extra scherpe prints zonder herhalingen, voor een natuurlijke look.
  • V-groef – V-groef op alle zijden van de plank voor een natuurlijke uitstraling.
  • Register embossing – Dankzij zeer verfijnde technieken is de houtstructuur voelbaar, voor een realistisch resultaat.
  • Garantie – Je bent verzekerd van kwaliteit en hebt tot wel 15 jaar garantie.
  • Minimaal krimpen en uitzetten – Door de dubbele glasvezellaag hebben Belakos  pvc-vloeren een extreem hoge dimensionale stabiliteit.
  • De PU-slijtlaag – Deze afwerking beschermt de vloer tegen krassen en vuil en garandeert ook dat het dessin in perfecte staat blijft

Beautifloor

De Beautifloor PVC Design vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Met de vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden bieden de Beautifloor PVC Design vloeren volop ruimte voor creativiteit. Ook zijn de vloeren uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

Ambiant

Waarom Ambiant vloeren?

  • Ambiant vloeren passen in iedere woonstijl.
  • Van landelijk en klassiek, tot modern en industrieel.
  • Ambiant levert o.a.Tapijt  en Pvc in uitgebreide inspirerende collecties voor iedere toepassing.

Tretford

Onze tapijten worden bijna uitsluitend met natuurlijke en/of gerecyclede grondstoffen geproduceerd.  Echt. Puur. Geitenhaar, scheerwol, jute en econyl behoren bovendien tot de minst belastende grondstoffen in de tapijtindustrie. Goed voor lichaam én geest. Tretford Tapijt is een van de weinige natuurlijke tapijtsoorten die in 64 kleuren kan worden geleverd. Door ons unieke productieproces rafelt Tretford Tapijt niet bij het snijden en kan het vrijwel naadloos worden gelegd. Hierdoor zijn de individuele mogelijkheden in legpatronen onbegrensd en is Tretford flexibel en toepasbaar in elke ruimte. Geef uw creativiteit de vrije loop!

Viva Floors

De mooiste pvc vloeren voor ieder project! Viva Floors produceert en levert hoogwaardige pvc vloeren voor ieder budget en interieur. De prints zijn realistisch, altijd natuurgetrouw en hebben een prachtige matte uitstraling. Dit komt mede door het gebruik van zeer grote dessins waardoor er weinig herhaling voorkomt.

IVC Tapijttegels

Een prachtige serie tapijttegels van zeer hoogwaardige kwaliteit daardoor geschikt voor ieder project. IVC geeft 15 jaar garantie op de tapijttegels! En heeft een uitgebreid gamma aan kleuren, van grijs tot blauw en van oranje tot paars.